La Cultura Español y La Lluvia

Hej!

Det regnar... Och regnar... Och regnar! MEN DET GÖR INGET! För livet i Bilbao är najs. Jag vill inte åka hem. Jag trivs bland tortillas, skratt och mysiga människor. Vi sitter på ett café i regnet vid en hamn och spiller vatten på bordet. Normalt? Ja i Spanien gör man som man vill och släpper all svensk vardagskontroll.

En el río

Adjö från TT ❤️


Klänning & Kaos

Hej!


En ny införskaffad blomklänning...
...second hand såklart! Nu kör vi en sån där cheesy spegelselfie i syfte att känna sig fin i sina nya kläder. Det funkar ganska bra!
Vad händer nu? Estoy en España. Det är konstigt, jag upplever nu siesta för första gången som svensk inneboende hos en tvättäkta bask i Bilbao. Med röd basker och två flyg intog vi staden sent igårkväll och jag kan ärligt säga att DET GÅR BRA och DET ÄR KUL. En serio, es muy divertido. Estuve un poco insegura antes pero cuando vine a la casa de Julen, mi habitación y su familia, nada de problemas!
Jag vet inte riktigt vad som väntar mig. Jag vet bara att det känns bra.

Adiós desde TT ❤️

NYTT ORD ALERT

Hej!
 

Den där rubriken blev inte som de andra. Och det är av den enkla anledningen att jag måste bara få uttrycka att JAG HAR KOMMIT PÅ ETT NYTT ORD! Och jag tänker kämpa för att få in det i SAOL!
 
Ordet är...
 
TANTIKT

...istället för 'antikt' så är något 'tantikt'. Tantikt är alltså ett adjektiv beksrivamde gammalt fynd med en touch av tantigness. Helt genialiskt om jag får säga det själv!
 
Det var det om det för idag! Ut och sprid mitt nya och långsökta ord nu!
 
Adjö frånt tantika TT ! 

Välkommen

♥ Goddag mina hjärtevänner! ♥ Jag är en 17-årig tjej som lever i ungdomens djungel, men tänker i tanternas sinne! Med inspiration från boken "Supertanten" skriver jag och bloggar om allt mellan himmel och tant-tips. Bakning, klädfynd, musik, vänner, böcker, filmrullar, skola, livet, allt! Med prickar, tekoppar och kjolar i centrum kan du följa mitt "gladlynta" liv som tonårstant 2014

RSS 2.0