Prickar, Blommor & Ljusa dagar

Hej!
 

Jag blir gladare och gladare för varje morgon jag vaknar. Det blir ju ljusare och ljusare! Jaja, min ärthjärna borde kanske ha uppmärksammat det naturliga fenomenet tidigare men det är sanningens ord i alla fall. Mot solen och vidare! (eller kanske inte vidare, för då tror jag att man skulle smälta som Ikaros, så mycket kan faktiskt min ärthjärna)
 
 
En det-ser-ut-som-en-klänning-fast-det-är-kjol-och-skjorta-outfit SJÄLVKLART med min bästa vän de prickiga byxorna och sjalen av blommor

Man kan bli så glad av mönster och man kan bli ännu gladare av mönster MED mönster. Var inte så rädd för att visa vad du gillar, kasta ut det och se hur eller om någon tar emot det. Eller du behöver inte ens ha någon som tar emot, åk på din egen våg av självförtroende istället. Nu blev det tillräckligt flummigt för att ta oss igenom dagen. Puss och trevlig tant-dag på er nu.
 
Adjö från TT ❤️
 
 

Gamla & Goa' tider

Hej!
 
Gry 7 år
Förutom chocken över bilden i allmänhet så blir man chockad över tantigheten den utstrålar i så tidig ålder. Jag kunde då inte hålla mig från vedervärdiga läderhandväskor och nättröja i pumastil redan vid 7 vårars ålder. Dubbelhakorna är inte att ta miste på. En ren naturtillgång skulle jag vilja påstå. Tantigare än såhär blir det inte så ta en god titt.
 
Adjö från TT ❤️

Tant-té, Blommor & Sportlov

Hej!
 
Många månader har gått sedan tonårstanten började andra året på gymnasiet och nu har vi tagit oss hela vägen fram till sportlovet. Jag tänker inte låtsas, idag har inte varit en helt klockren dag. Mycket har känts fel men jag slutar tänka på det nu och lägger upp ett par bilder som jag tänkt på att lägga upp ett tag:
 
Det absolut mest fabulous té som finns just nu!
"Gamla Söder" med rosa blommor och varm kärlek pryder mitt teskåp för tillfället. Ett äkta tant-move!
 
Stolt tonårstant
Alltid glad över att hitta nya mysiga tant-tips att dela med mig av! Kom hem till mig och bli bjuden på en prickig kopp té snarast.
 
Adjö från TE-T ❤️
 

Sommarlängtan & Ljus

Hej!
 

Vintern är lång och biter sig fast likt kylan den för med sig. Men det skadar inte att drömma. Drömma om ljuset, färgerna och friheten som kommer med det varmare vädret. Vårterminen strävar mot gladare dagar, inte bakåt mot jobbiga. 
 
Värmen och lyckan första
 
Sommaren kommer, trots vintermörkret. Bättre dagar väntar, trots dagarna då allt går emot en. Jag ramlade i trappan och stukade foten och missade ridning och kan inte gå, men på något konstigt känns allt ändå fint. Jag hittade mest bara positiva konsekvenser av att ramla. Jag tvingas lugna ner mitt tempo, har god marginal och stannar upp en stund i livet.
 
Adjö sålänge från sommarlängtande TT ❤️

Desert Flower & Recension

Hej!
 
Boken "Desert Flower" dramatiskt liggande på bordet i historiaklassrummet
"Läs en autobiografi" säger Kerstin på Engelskalektionen. Va? Åh nu behöver jag lite tur för att tolka den genren och hitta bästa möjliga läsbara bok tills deadline slår ner mig och POFF! Södras bibliotek praktiskt taget skiner i tredje hyllan med boken som ska komma fylla mitt sinne de närmsta veckorna. Det är en bra bok. En läsvärd bok. En inspirerande bok. En provocerande bok. Många -erande ord kan man hitta för att beskriva. Waris Dirie är en kämpe, en förebild och en otroligt, otroligt vacker kvinna. Både innanför och utanpå. 
 
/5 prickiga te-koppar
 
Adjö från TT ❤️

Musikal, mysighet & vaniljyoghurt

Hej!
 
Jag och kära Elvira äter fräsch vaniljyoghurt
 
Nu lät det där som någon form av marknadsföring vilket inte var min intention! Men jag måste få påstå att Valio's Vaniljyoghurt smakar verkligen som glass utan kyla! Asgod med andra ord.
 
God yoghurt, god vän, god plats. Musikalen är ena härliga 3 timmar varje vecka minsann. Snart närmar sig premiärdatumet för vår något tillvridna version av Broadwaymusikalen 'Annie' och vi filar mer och mer på stämmor, placeringar och rekvisita. Man blir så glad av alla människor i vår musikal, alla är speciella och unika, var och en. Jag säger som jag alltid sagt om musikaler: den perfekta kombinationen av musik, teater och dans i en enda vacker, sprakande och färgglad röra.
Helt fantastiskt.
 
Adjö från musikalTT ❤️
 

Välkommen

♥ Goddag mina hjärtevänner! ♥ Jag är en 17-årig tjej som lever i ungdomens djungel, men tänker i tanternas sinne! Med inspiration från boken "Supertanten" skriver jag och bloggar om allt mellan himmel och tant-tips. Bakning, klädfynd, musik, vänner, böcker, filmrullar, skola, livet, allt! Med prickar, tekoppar och kjolar i centrum kan du följa mitt "gladlynta" liv som tonårstant 2014

RSS 2.0