Födelsedagsbrunch, Bloggstart & Gofika

Hej!
 
Är detta starten på en ny tantblogg? Svar: JA! Från och med nu kan du här läsa om mig och mina upplevelser, idéer och tankar. Min kamera ska försöka vara med så mycket som möjligt för att fånga möjliga framtida inlägg på bild. Men inte vill väl ni se en massa text på rad efter varandra i ett blogginlägg, nej, man vill ju skåda vackra bilder, inte sant!
 
Idag blev jag glatt överraskad med en födelsedagsbrunch på morgonkvisten. Bättre vänner får man leta efter! Vi åt ett extremt gott knäckebröd och de hade bakat en citronkladdkake-tårta med grädde, maräng och hallon.
Tack mina fina gummor 
Den otroligt söta och bedårande hallontårtan suktar oss
En helt fantastisk bok skriven av Elin Ek (även känd som Grynet), jag har inte ens läst en sida än och jag älskar den redan! Undra om det har något med titeln att göra...
Monopol är i högsta grad ett heligt spel i alla tillfällen. Detta var inget undantag! 
 
---
 
Eftersom det imorgon är min födelsedag fortsatte dagen med att baka till morgondagen! Som glutenintolerant tonårstant får man anpassa livet till glutenfritt bak och vad passar då bättre än en glutenfri bakbok:
 
Min mor hjälper mig i köket. Vad är väl en dotter utan sin mor?
(Lite långsammare på att baka)
Hasselnötskakor
Cupcakes i sin skapelse
Cupcakes i sitt esse: färdiga!
Kakorna ligger nu och gosar sig och sover i en burk över natten, vilket jag också ska göra för att vila upp mig efter en händelserik dag. Fast tja, inte i en burk hoppas jag!
Adjö och Godnatt från TT 
 
 
Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen

♥ Goddag mina hjärtevänner! ♥ Jag är en 17-årig tjej som lever i ungdomens djungel, men tänker i tanternas sinne! Med inspiration från boken "Supertanten" skriver jag och bloggar om allt mellan himmel och tant-tips. Bakning, klädfynd, musik, vänner, böcker, filmrullar, skola, livet, allt! Med prickar, tekoppar och kjolar i centrum kan du följa mitt "gladlynta" liv som tonårstant 2014

RSS 2.0